Leskisen kukkakauppa ja hautaustoimisto ‚Äď yli 50 vuotta yritt√§mist√§ Ylih√§rm√§ss√§Pirkko ja Yrjö Leskinen perustivat kukkakaupan Ylihärmän keskustaan vuonna 1963 ja seuraavana vuonna tulivat mukaan hautausalan palvelut. Yrjö ajoi myös taksia. Siihen aikaan kylän raitti näytti vähän toisenlaiselta eikä erikoisliikkeenkään tarvinnut olla päätien varrella. Toiminta aloitettiin nykyisen tehtaantie 3:n kellarissa marraskuun viimeisenä päivänä Kukkakellari-nimellä. Vuonna 1971 liike muutti entisen KOP:n tiloihin naapuriin Päämajantielle. Vuonna 1983 tehtiin omistajavaihdoskaupat ja vastuun otti Leskisen tytär Arja miehensä Pasi Syynimaan kanssa.

Aloittaessa edessä olivat joulukiireet eikä kukaan osannut arvioida joulukukkien tarvetta. Lopulta tytär Arja, silloin kahdeksan vuotta, teki yhdessä viisi vuotta vanhemman veljensä Karin kanssa istutuksia, isä kantoi heille tavaraa ja äiti hoiti myyntipuolen. Arja vietti koulun jälkeiset vapaahetkensä ja lomansa työskennellen vanhempien liikkeessä. Ylioppilaaksi valmistumisen jälkeen hän jäi suoraan töihin kukkakauppaan.

Arjan puoliso Pasi tuli mukaan yritystoimintaan vuonna 1972 aluksi auttaen hautauspuolella ja kuljetuksissa leipätyönsä ohessa. Kun Yrjö jäi eläkkeelle vuonna 1987, Pasi jäi pois päivätyöstään ja siirtyi hänkin kokopäiväiseksi yrittäjäksi aluksi keskittyen taksipuoleen. Nykyään taksia ajaa etupäässä Arjan ja Pasin poika Jyri, joka on jäänyt perheyritykseen töihin.

Pienellä paikkakunnalla yrityksen elinehto on saatavuus. Liike on joka päivä auki aamusta iltaan ja muinakin aikoina sopimuksen mukaan. Myös palveluun täytyy kiinnittää erityistä huomiota. Arja ja Pasi pitävät tärkeänä myös laadukasta ja runsasta kimppujen, asetelmien ja ruukkukukkien tarjontaa myös hiljaisimpina aikoina.
Lisäksi myynnissä on myös ydinliiketoimintaa tukevaa lahjatavaraa, maljakoita, enkeleitä, kynttilöitä ym.
Leskisen kukkakauppa ja hautaustoimisto

Liikkeemme sijaitsee Ylihärmän keskustassa. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan valikoimaamme paikan päälle.

Päämajantie 3
62375 Ylihärmä
Puhelin: 06-4846299
Matkapuhelin: 0500-266466
leskisenkukkakauppa@netikka.fi

Aukioloajat

Ma-Pe 08.00-19.00
La ja Su 08.00-16.00
Ei koske konfirmaatioviikonloppuja eikä sesonkiaikoja

Olemme aina tavoitettavissa puh. 06-4846299 tai 0500-266466